På vei hjem!

Etter mye om og men, blod, svette og bittelitt tårer.. Så har vi faktisk fullført turen! Vi kan dra hjem?? Det føles ikke sånn ut 😕 Det føles langt derifra ut som om det er ferdig, men nå er det faktisk hjem til familie, venner og normale liv!

Vi har gjort en avtale på at når vi kommer hjem, så skal vi bli JA mennesker og en god blanding av en sørlandsk nordlenning !

Etter den mest fantastiske turen i vårt liv (Til nå) vi annkom Nordkapp 06:25 -  22juli.. Etter mye gode minner så går turen hjem til Skien igjen. Det har fortsatt ikke gått opp for oss att vi er ferdige.. Litt kjedelig det også..

Vi vill takke alle som støtta oss, hata oss, elsket oss, tok oss inn i huset, gav oss mat, plukket oss opp og mye annet.. De personene vi har møtt har gjort turen helt utrolig.. Setter så ekstremt pris på det 😁 Så igår kjøpte Thomas seg en bil.. En ordentlig gammel Mitsubitshi Lancer 85 mod. For 3 tusen kroner og han kaller bilen for "rakkern" grunnen til dette er fordi rakkern ikke eier dreimoment!! Og toppfarta på flat mark er vell 120 😂 men  den går da fremover!

Husk å doner til kreftforeningen 💪 We can do this! Innsamlingen vår er igang fortsatt ett par dager til!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INNSAMLINGEN VÅR

Takk til:

Selma
Linda Hansen
Marit Tolefsen

For donasjonene!

2 kommentarer

Maren

23.07.2015 kl.07:47

Høres ut som en tur dere aldri vil glemme. På bildene ser jeg at turen har vært topp. God tur hjemat og kjør forsiktig.

Silje Lien - Designbloggen

23.07.2015 kl.15:09

Rått! Så flinke dere har vært!

Skriv en ny kommentar

Kim Robin og Thomas

Kim Robin og Thomas

20, Skien

To kjekke karer skal ta norge på langs! Starter nå i slutten av juni 2015. Lindesnes - Nordkapp

Kategorier

Arkiv

hits